Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele. Costurile de livrare

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 RON Pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 300 RON costurile vor varia in functie de metoda de curierat aleasa si localitate unde se face livrarea.

Livrarea se face prin Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru de Curierat. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. gregoriorizo.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente gregoriorizo.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, actede terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti sau motive obiective ce nu pot fi direct imputabile vanzatorului (ex: intarzieri ale curierilor, perioada de Black Friday, etc.).

Plata

Plata pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online se va face la livrarea produselor sau în momentul plasării comenzii, în cazul plăţii cu cardul.

Cumpărătorul va achita contravaloarea comenzii în numerar, integral, la primirea coletului, reprezentantului firmei de curierat care livrează comanda. Plata cu cardul se face prin intermediul procesatorului de plăţi mobilPay .

 

În cazul în care comanda este plătită online cu cardul iar clientul cere anularea comenzii sau Active Business Broker  SRL nu poate onora comanda datorită lipsei stocului sau din orice alt motiv, returnarea banilor se va efectua către client în contul din care a fost facută plata inițial sau in cel furnizat ulterior.