Stage A Restart Lash secret pentru laminare
  • Stage A Restart Lash secret pentru laminare

Stage A Restart Lash secret pentru laminare

24,00 RON

(TVA 19% inclus)

Etapa A „Reconstruiește” - рН 8.0. Deschide stratul cuticular asigurând penetrarea tuturor soluțiilor în cortex. Reconstruiește și stimulează formarea de noi legături disulfurice pentru a crea o nouă formă și volum de gene, umple structura keratinei cu un complex de aminoacizi. Cisteamina declanșează o reacție de refacere, blocând astfel legăturile disulfurice.

Folosind microbrush se aplică Stage А „Reconstruct” Lash Secret de la rădăcini până la lungimea medie a genelor/sprâncenelor la o distanță de 1-2 mm față de rădăcini;

Asigurați-vă că agentul nu a intrat pe pleoapa interioară;

Nu aplicați Stage А „Reconstruct” Lash Secret pe vârfurile genelor / sprâncenelor și pe zona rădăcinilor;

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Timpul de expunere al etapei А Secretul „Reconstituie” Lash:

• Gene subțiri, uscate, rare și slabe - 8 minute;

• Gene normale, sănătoase - 10 minute;

• Gene groase, grosiere și lungi - 12 minute.

La sfârșitul expunerii la etapa A „Reconstruiți”, îndepărtați cu atenție soluția de pe genele clientului folosind dischete demachiante sau macrobrush-uri. Încercați să nu întindeți sau să expuneți genele naturale la impact mecanic puternic în această etapă, evitați, de asemenea, ca produsul să ajungă pe vârfurile genelor.

Ingrediente (INCI): Aqua, clorhidrat de cisteamină, alcool etilic, cocamidopropil betaină, etanolamină, cistină, L-arginină, histidină, alanină, L-Prolin, glicină, lauroil lizină, metionină, treonină, L-fenilalanină, serină, tiroză , Caprilat de sorbitan, propandiol, parfum, acid benzoic.

Fisa tehnica

Cantitate
1.5ml
Stage Restart Lash Secret
DA