Stage C Restart Lash secret pentru laminare
  • Stage C Restart Lash secret pentru laminare

Stage C Restart Lash secret pentru laminare

24,00 RON

(TVA 19% inclus)

Etapa C „Recuperare” - рН 5.5. Laminarea genelor. Datorită agenților de hidratare și de formare a filmului Stadiul C închide cuticula, ține împreună toți nutrienții, formează o barieră de protecție în jurul unei gene / sprâncene care inhibă efectele nocive ale mediului.

Folosind vârful multi-tool-ului și un „mini pieptene”, aplicați Etapa С „Recuperare” pe toată lungimea genelor, de la rădăcini până la vârfuri. Utilizați produsele din seria „Post Care Lamination” de la Lash Secret după efectuarea procedurilor de recuperare pentru a obține un efect prelungit de regenerare a structurii genelor, întăriți și extindeți efectul laminării genelor / sprâncenelor și mențineți condiția genelor sănătoase și îngrijite sprânceană. 

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Aceste produse de îngrijire la domiciliu mențin nivelul funcțiilor de barieră și umiditate, previn spălarea cu cheratină și substanțe nutritive și stimulează creșterea genelor.

Ingrediente (INCI): Aqua, Pantenol, Serenoa Serulata și Extract de fructe Prunus Africana, Glicerină, Etilhexil hidrogenat, Olivat (și) Hidrogenat, Ulei de măsline nesaponificabile, Pisum Sativum Peptidă, Metilceluloză, Gumă de xantan, Chitosan, Retin, PVP, Bi Octapeptide-2, Decapeptide-10, Decapeptide-28, Cistină, Ulei de ricin hidrogenat PEG 40, Acid citric, Caprilat de sorbitan, Propandiol, Acid benzoic, Parfum.

Fisa tehnica

Cantitate
1.5ml
Stage Restart Lash Secret
DA