NEICHA SAMPON DE CURATARE EXTENSII GENE

45,00 RON

(TVA 19% inclus)

Spuma de curatare extra-delicata pentru curatarea extensiilor de gene, machiajului din zona ochilor si tenului sensibil. Produsul poate fi folosit atat inainte de procedura de aplicare/intretinere a extensiilor de gene, cat si acasa pentru curatarea zilnica a zonei ochilor.

Spuma  Neicha Cleansing Foam are o formula speciala creata pentru curatarea extensiilor de gene si zona ochilor si nu provoaca usturimi sau iritatii. Este produs hypoalergenic. Lasa pielea din jurul ochilor catifelata si hidratata, iar extensiile de gene curate si degresate, ajutand la o rezistenta mai mare a extensiilor de gene. 

Produsul este disponibil in cantitate de 40 ml

Cantitate
Stoc epuizat

Mod de aplicare pentru clienti: Se clatesc ochii cu apa, apoi aplicati in palma o cantitate suficienta de produs. Aplicati spuma in zona ochilor, cu miscari usoare in directia cresterii genelor. La fel si pielea din jurul ochilor, prin miscari circulare. Clatiti cu apa rece sau calda. Repetati daca este nevoie.

Mod de aplicare pentru lash stilist: Se aplica spuma direct pe extensiile de gene ale clientei, avand ochii inchisi. Asteptati 1 min. sa actioneze produsul. Dupa, cu ajutorul aplicatoarelor speciale curatati in directia cresterii genelor naturale.  Dupa curatarea cu spuma, indepartati produsul cu dischetele Neicha Make up remover sau lotiune micelara. Atent de curatat si printre gene, la baza. Spuma poate fi folosita atat inainte de aplicare, cat si inainte de intretinere pentru curatarea rezidurilor acumulate.

21430

Fisa tehnica

Cantitate
40 ml